Sivut

lauantai 22. elokuuta 2015

Hei hei hetkeksi

Heipähei ja anteeksi reilun viikon kestäneestä postaustauosta. 

Koulut alkoivat, kuten viimeeksi siitä mainitsin ja suoraan sanottuna olen nyt jo hyvin stressaantunut. Tuntuu ettei päivässä tunnit riitä käymään koulussa, tekemään läksyjä ja hieman levähtämään/harrastamaan jotakin. Mietin, että jos olen jatkuvasti sterssaantunut tästä ajan puutteesta, jotakin on jätettävä hetkeksi pois kunnes hieman helpottaa.
Valitettavasti minun on nytten pakko todeta, että blogi on ensimmäinen asia, joka jää tällä hetkellä pois kuvioista. En, en ole lopettamassa bloggaamista missään nimessä! Tämä on aivan mahtava harrastus jota haluan ilman muuta jatkaa! 
Yksinkertaisesti 7 kurssia läksyineen, sanakokeineen, kirjojen lukemisineen, sekä hallitusjutut että ensikevään ylppäreihin valmistautuminen jo tässä syksyn alkaessa vievät paljon mehuja. En ole mikään huippu koulunkäynnissä joten saan hyvinkin jatkaa kahdeksasta neljään kestävää koulupäivää vielä kotona ainakin muutamalla tunnilla. Joskus hieman enemmän, joskus vähemmän. Kaikki asiat eivät mene päähän tunnilla, joten saan käydä opiskeltuja asioita uudestaan vielä kotona.  Koitan  kaiken vapaa ajan hyödyn, minkä haluaisin opiskella niin käyttää siihen. Tänäänkin olimme äitin kanssa kaupassa ja siinä samalla kärrejä työntäessä opikelin Quizletistä Englannin ja Ruotsin sanoja. 

Minä lupaan avata blogin ihan vihon viimeistään ennen joulua. Sillä joulusta on aina kiva postailla, sekä vanhojentansseista rueta pikkuhiljaa täälläkin höpöttämään. Ja sitten alkaakin taas normaali bloggailuelämä. Paljon hienoja juttuja varmasti tapahtuu vuonna 2016, kun on 18 -vuotis synttäreitä, autokoulua ja yms. 

Toivon, että ymmärrätte tilanteen! 

Postailen kuvia instagramiin aina välistä, sekä jos joskus vaikka teen jotakin videota (jos aika antaa periksi), niin sitten työntelen matskua youtubeen. 
Sellaisen pikkujutun voin luvata, että... Olin kesällä pienessä videoprojektissa mukana, joka ilmestyy ehken tämän vuoden puolella. Tuskin tässä heti syksystä. En lupaile ajasta kuitenkaan yhtään enempää. Sen tulen linkkaamaan blogiin ja koitan ujuttaa sen omalle kanavalleni youtubeen. Odotan sitä itsekkin innolla, että mitä siitä oikein tulee. 

Jätän blogini julkiseksi, joten kaikki vanhat postaukset ovat nähtävillä ja käyn tsekkailemassa aina, jos kommentteja on tullut ja tietysti niihin vastailen. En kuitenkaan postaile nyt yhtään mitään.

Kiitos tähänastisesta matkasta ja tulette kuulemaan minusta täällä blogi puolella viimeistään ennen joulua! 

Heihei! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti