Sivut

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Viimepäiviä


Pääsiäisloma oli ja meni. Nyt on arki koittanut ja rutiinit jatkuvat tavalliseen tapaan.

Itse vietin oikein mukavan pääsiäisen. Ainut harmitus oli, että sain flunssan ja yskän. No, eikös se vähän kuulukin tähän kevääseen?





Maanantaina kävin Ampalla ratsastamassa esteitä. Tällä kerralla meni paljon paremmin kuin viimeeksi. Amppa osaa hypätä hyvin ja sillä on kapasiteettiä siinä lajissa, mutta jos esteet ovat liian matalia, niin se hyppää vain juuri sen verran kuin tarvii. No periaatteessahan se on ihan hyvä, koska siinä se säästää energiaa, mutta jos haluaa, että se oikeasta hyppää esteen, nii se on ruettava nostamaan estekorkeutta. Kuitenkin meillä meni tosi hyvin. Harmittelin vähän, etten kameraa ottanut mukaan. Olisi tullut hyviä kuvia.


viimekesältä

 eilen otettu


Tämä flunssa on nyt vähän jarruttanut harjoittelua, mutta kai se on välillä ihan hyväkin pitää pidempää lepo taukoa ja tehdä muuta kevyttä. 
Eilen en lähtenyt vielä ulos riehumaan vaikka olikin suhteellisen lämmin. Kävin tallilla pyörähtää ja koitin myös ensimmäistä kertaa Ampalla ratsastamista päitsillä. Hyppäsin selkään ilman satulaa ja menoksi. 
Täytyy kyllä hehkuttaa, että olin aika onnellinen kun totesin, että neiti toimii päitsillä. Vuosi sitten tuota ei olisi kyllä varmaan vielä oikein uskaltanut kokeilla. Kehitystä on siis tapahtunut! 

Tänään nyt olisi vuorossa ihan kunnon yu-treeniä Meten kanssa urskissa. Keli näyttää hyvältä, joten eikun menoksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti